Мощно безжично почистване. Работи с оригинална батерия на Bosch.

Новата Unlimited Serie | 6 с разменящи се батерии – Click`N`Power.

Пускане на видеото

Силна и лека - произведена в Германия.

Със своето леко тяло и мощен двигател, Unlimited Series | 6 е гъвкава за всяка задача. Click`N’Power – с разменящите се батерии Unlimited е готова, където ви е необходима.

Пускане на видеото

Пакетът разменящи се батерии лесно удължава времето за работа. Click`N’Power.

Искате повече гъвкавост по отношение на времето за изпълнение, допълнителната батерия Ви позволява да удължите времето за работа на Вашата прахосмукачка Unlimited Serie | 6. Click`N`Power – с разменящите се батерии на Bosch – Unlimited е готова за всякакви задачи за почистване, където и да се нуждаете.

Лесна за работа и гъвкава.

Работата с нея е изключително лесна. Прахосмукачката Unlimited Serie | 6 със своя компактен дизайн и лекота прави почистването много удобно. Ръчната част тежи само 1,4 кг, заедно с тръбата и дюзата само 2,3 кг. Улесняване на почистването от пода до тавана.

Пускане на видеото
Пускане на видеото

Ефективно почистване.

Заслужавате добро изпълнение на почистването. Ето защо ние сме оборудвали нашия Unlimited с най-новите безчеткови двигателни технологии. Дигитален мотор с повече от 54 000 оборота в минута, много мощен, надежден и без емисии. В комбинация с нашата специално разработена четка Bosch AllFloor Power Brush, тя осигурява цялостно почистване на всички повърхности.

Произведена в Германия.

Цените ли високото качество? Unlimited Serie I 6 е разработена и произведена във фабриката в Bad Neustadt с повече от 80 години опит в производството на прахосмукачки. Прахосмукачките Bosch са преминали стотици часове на тестване по време на фазата на разработка – Качество, произведено в Германия.

Системата на Bosch - Power for ALL.

Повечето устройства имат различни батерии, което може да бъде неудобно. Комплектът разменящи се батерии Power for ALL е част и от 18-волтовите безжични системи на Home & Garden уредите (зелена продуктова линия). Той е съвместим с много различни електроинструменти и градински устройства на Bosch. Една батерия за Вашия дом.

Почистване на всички нива.

Почистване с прахосмукачка от пода до тавана. Unlimited Serie | 6 се предлага с полезни аксесоари, които Ви позволяват ефективно да почиствате всички видове повърхности. Не само плочки, паркет или килими, но и маси, тапицерия и дори интериора на Вашия автомобил.

Аксесоари за всяка задача.

Едно устройство за всякакъв вид повърхности във Вашия дом. Акумулаторната Unlimited Serie | 6 се предлага с полезни аксесоари, които ви позволяват ефективно да почиствате всички видове повърхности. Не само плочки, паркет или килими, но и маси, тапицерия и дори интериора на Вашия автомобил. За всяка задача има подходящ аксесоар.

+
+
+
+
+
+

Гаранция

Както всяка друга литиево-йонна батерия, батерията Power for ALL е подложена на естествено износване. Следователно капацитетът на батерията и съответно времето за работа намаляват с времето. Това е естествен процес на стареене, а не е резултат от повреда на материала/производството или дефект на продукта.